♥   AWARENESS THROUGH THE BODY (ATB) – DESPERTAR LA CONSCIÈNCIA A TRAVÉS DEL COS.  

Un camí per fomentar la concentració, la relaxació, l’autoconeixement i la consciència d’un mateix, amb 20 anys d’experiència, per a nens i adults.

Al juliol de 1992 va començar a les escoles d’Auroville (Índia) com un programa per ajudar els nens i les nenes a augmentar la seva capacitat d’atenció, concentració i relaxació, i fomentar l’autoconsciència i la responsabilitat. Les qualitats del programa per aprofundir en l’autoconeixement i la seva aplicació en la vida diària, a més de l’escola, fa que actualment s’ofereixi tant a nens com a adults.
A través d’una àmplia varietat d’exercicis i jocs, Awareness Through the Body ofereix a les persones l’oportunitat de conèixer-se millor practicant l’actitud de ser testimoni d’un mateix, explorant la complexitat de l’ésser humà, trobant maneres d’integrar i harmonitzar aquesta complexitat al voltant del centre més profund de nosaltres mateixos d’una forma experiencial, harmònica i moltes vegades divertida. ATB ajuda tant a nens com a adults a autodescobrir-se.

FORMACIÓ I PRÀCTIQUES                                                               CALENDARI ATB 2014-2015

Les formacions i les pràctiques d’ATB van dirigides tant a educadors com a persones interessades en el creixement personal. A les nostres sessions, la introspecció i les activitats dinàmiques i divertides es barregen de manera equilibrada. Les formacions i les pràctiques que oferim són les següents:

LLIBRE: “DESPERTAR LA CONCIENCIA A TRAVÉS DEL CUERPO”

llibre, despertar..Tenim la traducció al castellà del valuós llibre de l’Aloka i el Joan, escrit després de 20 anys d’experiència a les escoles d’Auroville, amb més de 200 pàgines i 600 fotografies d’exercicis ideats per a infants i adults, que només es trobava en anglès i francès.

Títol: Despertar la Conciencia a través del Cuerpo. Un camino para mejorar la concentración, la relajación y el autoconocimiento en niños y adultos.
Editorial: Milenio
Es pot obtenir a través de: atb.educacio22@gmail.com

Aquest llibre ofereix un currículum exhaustiu d’exercicis amb l’objectiu d’expandir la consciència, de manera que tant nens com adults puguin tornar-se més conscients de les seves pròpies percepcions i habilitats, millorant així la seva capacitat d’autoconsciència i autogestió. A través d’una gran varietat d’activitats, “Despertar la Conciencia a través del Cuerpo” ofereix oportunitats per descobrir les connexions existents entre la ment, les emocions i el cos físic, i per trobar maneres d’integrar aquestes diferents parts en un tot més harmònic, organitzat al voltant del centre més profund de l’ésser.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s