Reforç acadèmic

Solucions Pedagògiques ofereix un programa de reforç escolar per al desenvolupament integral de nois i noies. D’acord amb els horaris i disponibilitats s’estableixen una o més sessions de reforç acadèmic. Amb total independència del nombre de sessions fixades, Solucions Pedagògiques estableix un funcionament de PORTA OBERTA, és a dir, els alumnes poden venir sempre que vulguin per fer ús dels espais, recursos i personal del centre. L’assistència depèn exclusivament del sentir del noi o noia. Solucions Pedagògiques estableix aquest criteri per al foment de la participació en la presa de decisions d’aquells qui han de ser beneficiaris del reforç. Ens hi posem? Passos a seguir:

  • Trobada conjunta entre els pares o tutors i l’alumne, o bé dels adults sols, per generar la confiança necessària i exposar les diferents visions de la situació sobre la qual es vol incidir.
  • Confirmació per part de la família, i de l’alumne, de la voluntat de venir a Solucions Pedagògiques.
  • Establiment del nombre de vegades setmanals i horaris en què es desenvoluparan les sessions amb la persona interessada.
  • Acord sobre remuneracions.

Tarifes de referència:

  • Trobada conjunta d’exposició de la situació: 25 €
  • Una sessió setmanal d’hora i mitja i porta oberta per a assistència discrecional: 125 €/mes. El primer mes, tarifa proporcional a les setmanes d’assistència. Pagament íntegre de la quota qualsevol altre mes que s’inicïi.
  • Si es considerés la necessitat de més d’una sessió setmanal es pactaria l’import en funció de cada cas amb criteris derivats de la trobada inicial.

Contacte: Xavier Vila i Hosta (Xavi) 93 217 88 17 / 639 300 455

> Tornar a Solucions Pedagògiques

TRIAR

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s