ATB 5

Aquest taller té com a objectiu principal facilitar un contacte més íntim amb un mateix, amb la part central de l’ésser i donar l’espai per a una major harmonització i alineació de l’ésser.

Es continua aquí amb l’exploració dels temes bàsics d’ATB per ajudar al participant a entrar cada vegada més profundament en el que és ATB i integrar aquesta forma de treballar en un mateix. ATB ​​5 explora també l’estructura física en totes les seves dimensions complementant la feina feta en ATB ​​4.

Es dóna especial importància a l’exploració de dos temes: l’Evolució i Els cinc Elements.

Explorem l’Evolució com l’Evolució de la consciència: redescobrint els moviments evolutius presents en el nostre cos, sentint l’energia i les emocions particulars a cadascuna d’aquestes etapes, i observant-ne al mateix temps l’evolució de la ment.

Terra, Aigua, Foc, Aire i Èter. Els participants exploren la presència d’aquests elements en ells mateixos i en el món que els envolta. Tornar-se més conscients de la interacció entre els Elements i l’ésser ajuda a harmonitzar l’ésser.

Cada dia es reserva un temps especial dedicat a preguntes i aclariment de dubtes sobre com liderar o planificar sessions d’ATB.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s