ATB 3

En aquest taller els participants exploren els principis en què es basa ATB i la seva aplicació pràctica. S’hi presentarà esquemàticament com conduir una classe d’ATB i com organitzar el programa de manera progressiva, per poder fer front tant a les necessitats dels individus que formen un grup com a les necessitats del grup en si.

Els temes que es treballaran són els següents:

  • Paisatges d’estructures: Construccions amb diferents elements que permeten l’autoexploració i l’autodescobriment. En aquesta activitat els participants es mouen, caminen, gategen, s’arrosseguen i pugen sobre diferents objectes com escales, planxes, cadires, tamborets, etc. Aquesta activitat requereix que els participants siguin conscients tant dels seus propis límits físics com dels dels altres.
  • Pals: Una activitat de grup que consisteix a simultàniament llançar i atrapar pals. Ajuda a desenvolupar la capacitat d’estar present en el moment, i també a desenvolupar la visió perifèrica i el sentit del ritme.
  • Plats: Aquesta activitat es torna a prendre per anar més profund en el experimentar el propi espai interior i exterior i per desenvolupar ulteriorment la capacitat d’estar present en els dos simultàniament.
  • A manera d’introducció es farà una exploració parcial del Element Foc i els seus efectes en les diferents parts de l’ésser.

Aquests tallers estan interrelacionats i es complementen entre si. Ofereixen una àmplia base amb la qual es pot començar a aplicar Awareness Through the Body. Aquesta sèrie de tallers pot ser considerada com el començament de la pràctica d’ATB. A partir d’aquí es pot aprofundir més el treball a través d’una immersió en tallers temàtics intensius.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s