PRÀCTIQUES D’ATB

ATB (Awareness Through the Body – El despertar de la consciència a través del cos) et proposa un programa de pràctiques per desenvolupar la presència, afinar la percepció i expandir la consciència.

Dèficit d’atenció? Hiperactivitat? Falta de capacitat de concentració? Dificultats a l’hora d’estar present en l’Aquí i l’Ara?

Quan ens permetem fer una pausa, aturar-nos i escoltar, aprenem a viure amb plena presència, som capaços de centrar l’atenció en allò que fem i de concentrar-nos, palpem la calma i l’harmonia del moment, la modulació del temps canvia i s’expandeix tot allò que ens envolta, fins i tot, i aquest és el propòsit, ens expandim nosaltres, el nostre cos i la nostra consciència.Si ens ho permetem, oferirem als nostres infants la possibilitat d’observar l’entorn, a nosaltres i a si mateixos des d’una perspectiva nova, enfocada ja no en la pressa, la competitivitat, l’estrès, el judici, els actes involuntaris o la inconsciència sinó en la tranquil.litat, la col.laboració, la serenitat, l’acceptació i la responsabilitat. Farem de nosaltres mateixos i dels nostres infants, éssers conscients.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s